Družina Schlamberger je začela oskrbovati gledališča, televizijske postaje in ostale kulturne ustanove v Sloveniji in ostalih republikah bivše Jugoslavije z različnimi proizvodi v letu 1991. Ponosni smo, da še danes predstavljamo THEATER TÜCHLER, AHLERS, FUCOTEX, KLAUS SCHRECK, HERBERT KNEITZ in ostala podjetja.

P&J

KABUKI MAKE UP PLACE je prva trgovina s profesionalno kozmetiko v Sloveniji, kjer so na voljo blagovne znamke Kryolan, Ben Nye, Temptu, Screenface in Lord&Berry.

Poleg prodaje vrhunskih proizvodov zgoraj omenjenih znamk, ponujamo tudi licenje pod spretnimi rokami najboljsih make up artistov.

Zgoraj omenjene blagovne znamke so vse priznane znamke profesionalne kozmetike, ki so prisotne na trgu ze vrsto let, in dandanes pomenijo vrhunsko kvaliteto priznanim umetnikom ličenja. Znamke označujejo profesionalizem, visoko kakovost izdelkov (obstojnost, prekrivnost), izjemno raznolikost, strokovnost, fleksibilnost in tradicijo.

ABUKI MAKE UP PLACE

Tuchler GmbH, Dunaj

www.tuechler.at

Od našega partnerja firme Tuchler dobavljamo scenski material, material impregniran proti gorenju za uporabo v gledališčih, kulturnih domovih, večnamenskih dvoranah. Za nas je bistveno da naše stranke hitro oskrbimo z iskanim materialom in da so vse stranke zadovoljne z našimi uslugami, kar se trudimo že dve desetletji.

Tuchler GmbH, Dunaj

Ahlers & Lambrecht GmbH

www.ahlersundlambrecht.de

Od partnerja firme Ahlers & Lambrecht dobavljamo posebne odrske deske iz več vrst lesa s triplastno strukturo. Prednosti pri uporabi tega lesa so predvsem homogena površina brez razpok in škripanja ob temperaturnih spremembah.

Prav tako dobavljamo olja za gledališke odre izdelano na osnovi naravnega voščenega olja, naravni voski ohranjajo elastičnost lesa, lesa lahko diha in ohranja svojo vlažnost.

Ahlers & Lambrecht GmbH

Herbert Kneitz, Bad Mitterndorf

www.kneitz.at

Od firme Herbert Kneitz katere zastopnik smo za Slovenijo dobavljamo material za avtobusne prevoznike in ostali javni prevoz.

Naši največji kupci so Javni prevoz Lpp Ljubljana, Slovenske železnice ter ostali prevozniki v Sloveniji.

Herbert Kneitz, Bad Mitterndorf

Special Effects by Sturtzel

www.pyro-fx.at/en_crashglas.php

Od firme Special Effects dobavljamo različne izdelke iz specialnega stekla kateri so izrecno primerni za uporabo v gledališčih.

Special Effects by Sturtzel